Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Teatteri Rio
Hallituskatu 11
90100 Oulu

Y-tunnus: 21699703
Puh: 040 516 5551

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Teatteri Rio:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Tutustu ohjelmistoomme Teatteri Rio

Monipuolinen teatteri Oulun keskustassa tarjoaa myös juhlatilat vuokrakäyttöön!

Teatteri Rio tarjoilee laadukkaan kattauksen eturivin viihdetaiteilijoiden esityksiä, joista löytyy varmasti jotain jokaiseen makuun. Teatteri sijaitsee vanhassa elokuvateatterissa Oulun keskustassa, joka luo tunnelmallisen miljöön esityksille. Vuokraamme myös viihtyisät ja muuntautuvat juhlatilat yksityistilaisuuksiin.

Tyydytä kulttuurinnälkäsi ja verrytä nauruhermosi Teatteri Riossa

Monipuolinen ohjelmistomme tarjoilee laajalle katsojakunnallemme niin klassikoita kuin uusia ja inspiroivia esityksiä. Ohjelmistossamme vuorottelevat koko illan näytelmät sekä stand up -illat valtakunnallisesti tunnettujen näyttelijöiden ja koomikkojen johdolla.
Tutustu ohjelmistoomme!

Teatterin baari ja ravintola palvelevat aina esitysiltoina. Baarista saat pientä purtavaa sekä juomia A-oikeuksilla. Ravintolasta voi tilata buffet-tarjoilun etukäteen.

Tule Teatteri Rioon viihtymään, meille kannattaa tulla kauempaakin!

Tunnelmalliset juhlatilat kokouksiin ja yksityistilaisuuksiin

Viihtyisä teatteritilamme sijaitsee Oulun keskustassa ja on erinomainen juhlatila kokouksiin tai muihin yksityistilaisuuksiin. Teatteriravintolassa voi järjestää tilaisuudet aina 250 hengen juhliin saakka. Myös laadukkaat tekniset laitteemme ovat käytettävissänne. Palvelevan, ystävällisen henkilökuntamme kanssa voit suunnitella omiin tarpeisiisi sopivan yksityistilaisuuden. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa