Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Teatteri Rio
Hallituskatu 11
90100 Oulu

Y-tunnus: 21699703
Puh: 040 516 5551

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Teatteri Rio:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Tutustu ohjelmistoomme Teatteri Rio

Teatteri Rio viihdyttää Oulussa

Teatteri Rio on tunnelmallinen viihde- ja komediateatteri Oulun keskustassa. Monipuolisesta ohjelmistostamme löytyy viihdettä jokaiseen makuun. Vuokraamme tilojamme myös juhliin ja kokouksiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Teatteri Rio
Hallituskatu 11
90100 Oulu

www.teatteririo.fi
info@teatteririo.fi
puh. 010 309 5470

Sisäänkäynti näytöksiin pääovista Snellmanin puiston puolelta Laanaojan varrelta. Ovet avataan aina puolitoista tuntia ennen esitystä, ellei toisin mainittu.

Lippukassa on avoinna ke-pe klo 14:00 - 17:00. sekä esityspäivinä, jolloin lippukassa avataan puolitoista tuntia ennen esityksen alkua.

Liput esityksiimme saat myös Lippupalvelusta.

Kysy tilavuokrasta:
Berit Leinonen p. 050 595 1497

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa